BABY FOTOSHOOT

Baby fotoshoot

Als ervaren babyfotograaf nemen we de tijd om een mooie baby fotoshoot te maken van uw kind. We zorgen in een rustige omgeving dat jullie wonder zich onmiddellijk thuis voelt, wat resulteert in een mooie baby fotoshoot.

Een baby fotoshoot kan plaatsvinden in onze fotostudio te Sint-Niklaas, tussen Gent en Antwerpen, of zelfs bij jullie thuis, en duurt ongeveer een klein uurtje. We nemen daarbij ook de tijd om een voeding in te lassen, en passen ons volledig aan, aan het tempo van jullie baby.

CONTACT

FAQ

QUESTION

ANSWER

Wanneer laat je het beste foto’s nemen voor een baby fotoshoot?

In onze studio kan je al terecht voor een baby fotoshoot, wanneer de baby nog geen drie weken oud is. Dit is newborn fotografie. De baby slaapt dan doorgaans rustig door tijdens de fotoshoot, en dit kan zorgen voor prachtige beelden van jullie pasgeborene.

Maar uiteraard kan je bij ons ook terecht wanneer de baby al enkele weken of maanden ouder is. Een afspraak met onze studio maak je best twee tot drie weken op voorhand. Voor een afspraak voor newborn fotografie, kan je ons best reeds een afspraak maken, kort na de vermoedelijke bevallingsdatum. Zo kunnen wij dit inplannen in onze agenda. Wanneer je effectief in het moederhuis bent, contacteer je ons best om de afspraak te bevestigen.

Maak je gebruik van leuke attributen of props?

We houden een baby fotoshoot graag puur, en maken daarom niet al te veel gebruik van attributen of props. Uiteraard mogen jullie ook de favoriete knuffel of andere zaken meebrengen.

Wanneer zijn de babyfoto's klaar?

Jullie babyfoto’s zijn doorgaans klaar vier weken na de babyreportage klaar. Alle foto’s worden in hoge resolutie afgeleverd door onze babyfotograaf. Via een met paswoord beveiligde online galerij kunnen alle foto’s worden gedownload.

Hebben jullie ook albums, geboortekaartjes of canvassen?

Hadden jullie graag jullie favoriete foto van jullie baby op een groot canvas, wensen jullie enkele prints voor familie of vrienden, of hadden jullie graag een leuk babyalbum van de mooiste babyfoto’s, het kan allemaal. Vraag gerust achter onze prijslijst.

Indien jullie foto’s nodig hebben van jullie baby voor een geboortekaartje, is dit eveneens mogelijk.

Hoe boeken we het best een baby fotoshoot?

Contacteer ons voor een afspraak voor jullie baby fotoshoot door onze babyfotograaf, of voor meer informatie over newborn of babyfotografie. Bekijk ondertussen gerust ons portfolio met unieke babyfoto’s.

2
of
8