Cadeaubon

 

Cadeaubon bij een fotograaf?

Wil je een familielid of vriend(in) een fotoreportage door een professionele fotograaf cadeau doen? Via onze cadeaubons kan dat. Je kan vrienden en familie verrassen met een leuke cadeaubon voor een newborn fotoreportagebabyreportage of zwangerschapsreportage, voor een reportage in onze studio of op een leuke locatie.

Wie is Carina?

Wij zijn professionele fotografen, gespecialiseerd in het fotograferen van newborn fotoreportages, babyreportages en zwangerschapsreportages. Wij maken niet alleen fotoreportages in onze studio te Sint-Niklaas (gelegen tussen Antwerpen en Gent), maar tevens ook op locatie, bij jullie thuis of in het moederhuis. Op onze blog kan je ons recent fotowerk zien.

Hoe werkt het?

U bepaalt zelf welke reportage je cadeau wil doen als huwelijksgeschenk, kraamcadeau of verjaardagscadeau, cadeau voor moeder- of vaderdag,  voor een leuke shoot in onze studio of op locatie. U bepaalt zelf het bedrag van de  cadeaubon.
Bezorg ons de juiste gegevens via ons contactformulier, en wij sturen je via mail een factuur met de betalingsgegevens.
Van zodra we je betaling hebben ontvangen, sturen we de cadeaubon per post op, of kan je deze komen ophalen in onze studio te Sint-Niklaas. Een cadeaubon bij onze fotograaf is tot één jaar na uitgifte geldig.
Om de cadeaubon in te wisselen hoef je enkel een afspraak te maken met onze studio. Dit kan best enkele weken op voorhand.


 
Name *
Name