NEWBORN FOTOGRAFIE

Familie fotoshoot

We denken er altijd om om die belangrijke momenten in ons leven vast te leggen: geboorte, huwelijk, verjaardag… Maar wat met de minder belangrijke gebeurtenissen, de momenten die er tussen liggen? Ook dat zijn momenten die je wil kunnen vastleggen, en niet enkel met de smartphone…

Die ‘alledaagse momenten’, kinderen die samen spelen, wandelingen in het bos met de familie, een leuke namiddag op het strand, samen een gezelschapsspel spelen thuis… De mogelijkheden zijn eindeloos…

Omdat ik als fotograaf echte momenten wil kunnen vastleggen tijdens een familie fotoshoot, kunnen familieportretten enkel bij jullie thuis en/op locatie.

BOEK NU JOUW FAMILIE FOTOSHOOT!

FAQ

VRAAG

ANTWOORD

Hoe lang duurt een familie fotoshoot?

Een familie fotoshoot kan al vanaf één uur. Extra uren boeken is eveneens mogelijk.

Wanneer krijgen we onze familiefoto's?

De foto's zijn doorgaans 4 weken na de shoot klaar, en worden afgeleverd via een met paswoord beveiligd online galerij. Jullie ontvangen de foto's in hoge resolutie, zonder watermerk.

Wanneer kunnen wij het beste boeken voor een familieportret?

Een familie fotoshoot kan het best 2-4 weken op voorhand ingepland worden. Deze kan doorgaan tijdens de week, of op zaterdagvoormiddag. Gelieve er rekening mee te houden dat weekends snel zijn volgeboekt!
Wensen jullie meer informatie of willen jullie ons boeken voor onze familieportretten, stuur ons een mailtje!

Hebben jullie verschillende pakketten voor familie fotoshoots?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor familieportretten. In elk pakket is één uur fotografie inbegrepen voor 4 personen. Extra uren kunnen worden bijgeboekt. Zijn jullie met meer dan 4 personen, dan wordt er een supplement per extra persoon aangerekend.

Doe jij nog andere soorten fotoshoots?

Je kan bij me terecht voor familieportretten, zwangerschapsfotoshoots, newborn shoots en editorial fotoreportages. Samen met mijn echtgenoot doe ik af en toe huwelijksreportages.

2
of
8