FILM

Film

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bewegend beeld vertelt een heel verhaal. Je gezin, je familie, de tijd gaat snel. Te snel. Kleintjes worden groot, gezinnen breiden uit.

Door een prachtig filmpje op maat, vertellen wij jullie verhaal. Een moment in tijd dat we voor jullie bevriezen, als een herinnering die voor altijd blijft afspelen.

Om te koesteren, om te delen, om voor altijd te bewaren. Van zwanger, naar newborn, naar baby tot peuter. Van een gezin van twee naar een gezin van drie of vier of meer, de opties zijn eindeloos.

Perfect combineerbaar met een fotoreportage. Benieuwd? Vraag naar de mogelijkheden of stuur ons een mailtje met jullie verhaal!

01
03

FAQ

Gebruik je attributen of props tijdens de newborn filmsessie?

We filmen de baby het liefst in al zijn/haar eenvoud, en maken daarbij geen gebruik van extra props of accessoires. Uiteraard mag de favoriete knuffel of speelgoed niet ontbreken!

Wat als de newborn baby een 'slecht moment' heeft?

We fotograferen en filmen het liefst op het tempo van de newborn. Als dat betekent om even een pauze in te lassen voor een voeding of het verversen van een luier, is dat uiteraard geen probleem. Bovendien vinden pasgeboren baby’s het niet altijd even leuk om in hun blootje te liggen, en allerlei poses te moeten nemen.

Wanneer kunnen wij het beste boeken voor een newborn film?

Willen jullie ons boeken voor een leuke newborn film, dan contacteer je ons best al tijdens je zwangerschap. Je mag ons dan de voorziene bevallingsdatum al meedelen. Zo kunnen wij deze alvast inplannen in onze agenda.  (Jullie kunnen trouwens ook bij ons terecht voor zwangerschapsreportages en newborn fotografie!) Van zodra jullie in het moederhuis zijn contacteren jullie ons best al voor een definitieve afspraak.
Wensen jullie meer informatie of willen jullie ons boeken voor onze newborn films, stuur ons een mailtje!

Wanneer is het filmpje klaar klaar?

De newborn film is doorgaans 8 weken na het filmen klaar. Jullie kunnen ze dan bekijken via een met paswoord beveiligde galerij, en ze daar downloaden in hoge resolutie.

Wat als onze baby ouder is?

Is jullie baby ouder dan 21 dagen, kunnen jullie uiteraard opteren voor een babyreportage.

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND