NEWBORN FILM
Newborn film

Een fotoreportage wanneer de baby tussen de 4 en 21 dagen oud is, is newborn fotografie.  De baby slaapt dan meestal door de newborn fotosessie heen, en is dan heel rustig.

Naast de newborn fotografie, kunnen jullie bij ons eveneens terecht voor een newborn film. Samen met mijn echtgenoot maken we dan een leuk filmpje van 2 tot 3 minuten van jullie newborn. Omdat ze zo snel groot worden is een newborn film een ideale aanvulling op de foto’s om deze eerste momenten samen voor altijd te kunnen blijven koesteren.

Het maken van een newborn film gaat het beste door bij jullie thuis of een andere locatie, zodat we de baby kunnen filmen in zijn eigen omgeving. Belangrijk hierbij is dat we veel natuurlijk licht beschikbaar hebben voor het filmen, omdat we geen gebruik maken van externe verlichting.

BOEK NU JOUW NEWBORN FILM!
FAQ
VRAAG
ANTWOORD

Gebruik je attributen of props tijdens de newborn filmsessie?

We filmen de baby het liefst in al zijn/haar eenvoud, en maken daarbij geen gebruik van extra props of accessoires. Uiteraard mag de favoriete knuffel of speelgoed niet ontbreken!

Wat als de newborn baby een 'slecht moment' heeft?

We fotograferen en filmen het liefst op het tempo van de newborn. Als dat betekent om even een pauze in te lassen voor een voeding of het verversen van een luier, is dat uiteraard geen probleem. Bovendien vinden pasgeboren baby’s het niet altijd even leuk om in hun blootje te liggen, en allerlei poses te moeten nemen.

Wanneer kunnen wij het beste boeken voor een newborn film?

Willen jullie ons boeken voor een leuke newborn film, dan contacteer je ons best al tijdens je zwangerschap. Je mag ons dan de voorziene bevallingsdatum al meedelen. Zo kunnen wij deze alvast inplannen in onze agenda.  (Jullie kunnen trouwens ook bij ons terecht voor zwangerschapsreportages en newborn fotografie!) Van zodra jullie in het moederhuis zijn contacteren jullie ons best al voor een definitieve afspraak.
Wensen jullie meer informatie of willen jullie ons boeken voor onze newborn films, stuur ons een mailtje!

Wanneer is het filmpje klaar klaar?

De newborn film is doorgaans 6 weken na het filmen klaar. Jullie kunnen ze dan bekijken via een met paswoord beveiligde galerij, en ze daar downloaden in hoge resolutie.

Wat als onze baby ouder is?

Is jullie baby ouder dan 21 dagen, kunnen jullie uiteraard opteren voor een babyreportage.

2
of
8