NEWBORN FOTOGRAFIE

Newborn fotografie

Een fotoreportage wanneer de baby tussen de 4 en 21 dagen oud is, is newborn fotografie.  De baby slaapt dan meestal door de newborn fotosessie heen, en is dan heel rustig. Na de eerste twee weken kan de baby het soms een beetje lastiger hebben, en heeft’ie soms last van een beetje baby-acné. De baby wordt ook al wat beweeglijker, en blijft niet altijd even gemakkelijk in positie liggen.

Newborn fotografie kan door gaan in onze verwarmde studio te Sint-Niklaas, tussen Gent en Antwerpen, vlak na de geboorte, of zelfs bij jullie thuis. Belangrijk hierbij is dat we veel natuurlijk licht beschikbaar hebben, want voor newborn fotografie flitsen we niet zo graag.

BOEK NU UW NEWBORN FOTOSESSIE!

FAQ

VRAAG

ANTWOORD

Gebruik je attributen of props tijdens de newborn fotosessie?

In onze newborn fotostudio hebben we enkele accessoires beschikbaar om er een leuke fotoshoot van te maken. Al houden we er van om niet té veel accessoires te gebruiken, en fotograferen we de baby het liefste in al zijn of haar eenvoud.

Wat als de newborn baby een 'slecht moment' heeft?

We fotograferen het liefst op het tempo van de newborn. Als dat betekent om even een pauze in te lassen voor een voeding of het verversen van een luier, is dat uiteraard geen probleem. Bovendien vinden pasgeboren baby’s het niet altijd even leuk om in hun blootje te liggen, en allerlei poses te moeten nemen.

Wanneer kunnen wij het beste boeken voor een newborn fotoreportage?

Willen jullie ons boeken voor newborn fotografie, dan contacteer je ons best al tijdens je zwangerschap. Je mag ons dan de voorziene bevallingsdatum al meedelen. Zo kunnen wij deze alvast inplannen in onze agenda.  (Jullie kunnen trouwens ook bij ons terecht voor zwangerschapsreportages!) Van zodra jullie in het moederhuis zijn contacteren jullie ons best al voor een definitieve afspraak.
Wensen jullie meer informatie of willen jullie ons boeken voor onze newborn fotografie, stuur ons een mailtje!

Wanneer zijn de foto's klaar?

De newborn foto’s zijn doorgaans 4 weken na de fotoreportage klaar. Jullie kunnen ze dan bekijken via een met paswoord beveiligde galerij, en ze daar downloaden in hoge resolutie.

Wat als onze baby ouder is?

Is jullie baby ouder dan 21 dagen, kunnen jullie uiteraard opteren voor een babyreportage.

2
of
8
PAGE
1 of 4