Wat is zwangerschapsfotografie?

Wil je een leuke zwangerschapsreportage van jouw buikje? Een zwangerschapsreportage wordt doorgaans gedaan rond de zevende maand van je zwangerschap. Zwangerschapsfotografie kan doorgaan in onze studio te Sint-Niklaas, nabij Gent, een leuke locatie waar we kunnen werken met natuurlijk licht, of zelfs bij jullie thuis in Antwerpen.

BOEK NU JOUW ZWANGERSCHAPSREPORTAGE!

Een lifestyle zwangerschapsreportage in Gent?

We houden van lifestyle zwangerschapsfotografie, en dus hoef je van ons geen al te geposeerde zwangerschapsfoto’s te verwachten.
Draag enkele uren voor je zwangerschapsreportage geen al te strakke kleding en voorzie enkele outfits met neutrale kleuren, én geen drukke prints.

Uiteraard mogen broertje, zusje én zelfs je partner niet ontbreken op de foto. Een zwangerschapsreportage duurt ongeveer 1 uur.

Wij kunnen eventueel een make-up artiest voorzien voor tijdens de fotoreportage. Je kan best een tweetal weken op voorhand een afspraak maken voor zwangerschapsfotografie.

Voor meer informatie of vragen over zwangerschapsfotografie in Gent, mag je ons steeds contacteren.

Veelgestelde vragen

QUESTION

ANSWER

Hoe lang duurt een zwangerschapsreportage?

Een zwangerschapsreportage duurt doorgaans één uur.

Hoe worden de foto's van de fotoshoot afgeleverd? Krijgen we alle foto's?

Na de fotoshoot maken wij een ruime selectie van de gemaakte foto's. Deze foto's worden één voor één nog eens bewerkt, en zijn na 4 weken klaar. Een zwangerschapsreportage van één uur is doorgaans goed voor een 40 tot 50 foto's. Alle foto's worden via een met paswoord beveiligde galerij afgeleverd, in hoge resolutie, zonder watermerk.

Bieden jullie ook pakketten aan in Gent voor zwangerschap- én newborn fotoshoots?

Er zijn inderdaad pakketten beschikbaar voor de combinatie van zwangerschaps- en newborn fotoshoots. Contacteer ons even voor de brochure met prijzen.

Vindt een zwangerschapsreportage in de studio plaats of op locatie?

Om een zo mooi mogelijk resultaat te bekomen voor zwangerschapsfotografie, combineren we steeds studio/thuis én een locatie in Gent. Zo kunnen we enkele mooie foto's maken met jouw blote buik in de studio, en nadien enkele leuke foto's met jouw partner op een locatie nabij.

Wanneer kan ik een zwangerschap fotoshoot best inplannen?

Omdat we steeds met natuurlijk licht werken, plannen wij onze fotoshoots steeds overdag in. Dit kan tijdens de week of op zaterdag in de voormiddag. Hou er wel rekening mee dat weekends snel volgeboekt zijn.

2
of
8
PAGE
1 of 2