Wat is een zwangerschapsfotoshoot?

Een leuke zwangerschapsfotoshoot van je buikje? Een zwangerschapsfotoshoot wordt doorgaans gedaan rond de 7e maand van je zwangerschap. Een zwangerschapsreportage is mogelijk nabij onze studio te Sint-Niklaas, tussen Antwerpen en Gent, waar we kunnen werken met natuurlijk licht, of op een leuke locatie buiten of zelfs bij jullie thuis.

BOEK NU JOUW FOTOSHOOT!

Zwangerschapsfotoshoot in de studio én buiten!

We houden van lifestyle zwangerschapsfotografie, en dus hoef je van ons geen al te geposeerde foto’s te verwachten. Draag enkele uren voor je fotoshoot geen al te strakke kleding en voorzie enkele outfits.

Uiteraard mogen broertje, zusje of zelfs je partner niet ontbreken tijdens de fotoshoot. Een zwangerschapsreportage duurt ongeveer 1 uur.

Wij kunnen eventueel een make-up artiest voorzien voor tijdens de fotoshoot. Je kan best een tweetal weken op voorhand een afspraak maken voor een zwangerschapsreportage.

Voor meer informatie of vragen over zwangerschapsfotografie bij Carina, mag je ons steeds contacteren.

Veelgestelde vragen

QUESTION

ANSWER

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsfotoshoot inplannen?

Een zwangerschapsfotoshoot vindt doorgaans plaats rond de 30-32 weken van je zwangerschap. Dan is jouw buikje op zijn mooist!

Krijg ik alle foto's van de fotoshoot?

Wij maken een ruime selectie van de mooiste foto's, goed voor zo'n 40-50 foto's. Deze foto's worden via een met paswoord beveiligde galerij afgeleverd in hoge resolutie, zonder watermerk.

Vindt een zwangerschapsreportage in de studio plaats of op locatie?

Om een zo mooi mogelijk resultaat te krijgen, doen we een combinatie van zowel studio als buiten. Zo kunnen we in de studio enkele foto's met jouw blote buik maken, en verhuizen we daarna naar buiten voor enkele leuke foto's met jouw partner.

2
of
8
PAGE
1 of 4